Spring naar content

ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE OP EEN BOOT

Een uniek bedrijfsuitje op het water

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een origineel bedrijfsuitje? Wat dacht je van een evenement op een boot? In veel gevallen gaan bedrijfsuitjes samen met het vieren van een mijlpaal, een jubileum of een afscheid. En zo zijn er nog talloze aanleidingen denkbaar waarom je een personeelsuitje zou kunnen organiseren. Wat de reden van jouw bijeenkomst mag zijn, wij zorgen ervoor dat de invulling van jouw feestje naadloos aansluit bij jouw wensen, de eventuele doelstellingen en uiteraard het beschikbare budget. En één ding is zeker: een personeelsuitje op het water zorgt voor een onvergetelijke ervaring waar nog lang over zal worden nagepraat.

ORGANISEER EEN ORIGINEEL PERSONEELSUITJE OP EEN BOOT

Met Z-Eventships heb je de ideale locatie voor een origineel personeelsuitje op een boot. Naast een unieke locatie voor jouw bedrijfsuitje, bieden wij ook diverse arrangementen aan zoals het varen met een snelle RIB (speedboot). Wij verzorgen dit exclusieve uitje op het water vanaf de boot. Uiteraard zal de RIB bestuurd worden door een ervaren kapitein en krijg je een reddingsvest en veiligheidsbril om spectaculair te gaan varen over het water. De RIB maakt het bedrijfsuitje op het water helemaal compleet.

BEDRIJFSUITJE MET ALLE GEWENSTE FACILITEITEN AAN BOORD

De schepen van Z-Eventships zijn de varende event locaties voor een uniek en origineel bedrijfsuitje. Op de boot worden dezelfde faciliteiten geboden als op een vaste locatie. Wil je bijvoorbeeld een speech houden op onze partyboot, een dj inhuren voor live muziek of uitgebreid dineren tijdens een walking dinner? Bij ons kan het allemaal. Onze boot is uitgerust met alle denkbare voorzieningen. Vanzelfsprekend hoort hier klimaatbeheersing bij. Dus wanneer je het personeelsuitje ook wilt plannen, bij ons kan het altijd. En het leuke is dat je tijdens de rondvaart continu wordt getrakteerd op een prachtig uitzicht. Vraag naar de mogelijkheden voor het perfecte bedrijfsuitje op het water.

HET LEUKSTE EN MEEST ORIGINELE PERSONEELSUITJE OP HET WATER

Voor een uniek personeelsuitje op het water ben je bij Z-Eventships aan het juiste adres. De boot vaart elektrisch, is ontzettend stil en bijzonder schoon. Daarnaast is de boot zeer mooi. Want laten we eerlijk zijn, het oog wil ook wat. Dat zit bij onze varende evenementenlocatie wel goed. De boot is werkelijk tot in de kleinste details uniek te noemen. Niet voor niets mogen wij ons de meest luxueuze varende evenementenlocatie van het land noemen.

Wist je dat de Z8 en Z9 ok geschikt zijn voor het organiseren van zakelijke evenementen? Verras je zakelijke relaties met een evenement die zij niet snel vergeten. Ervaar alle gemakken van een evenementen locatie maar dan op een duurzame boot.

VERRAS JOUW MEDEWERKERS MET EEN ORIGINEEL BEDRIJFSUITJE

Wil je jouw medewerkers iets teruggeven na een jaar hard werken? Trakteer je medewerkers dan op het meest originele en unieke bedrijfsuitje op het water. De boot is erg geschikt voor grotere groepen en aan alle voorzieningen is gedacht. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk diner of een borrel om het jaar in stijl af te sluiten. De boot is namelijk geschikt bij alle weersomstandigheden.

Vraag naar alle mogelijkheden en wij helpen je graag het meest originele personeelsuitje te organiseren.

GENIETEN OP NIVEAU

Met dank aan Z-Eventships heb je een uniek bedrijfsuitje waarbij de gasten worden voorzien van een indrukwekkend en wisselend panorama. In principe varen wij door de Biesbosch, wat één van de mooiste natuurreservaten van ons land is, maar je kan ook met onze partyboot naar Dordrecht of Rotterdam. De mogelijkheden zijn legio. Ook komen wij graag tegemoet aan eventuele speciale wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het personeelsuitje op een boot? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast een uniek personeelsuitje is de boot ook erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Of te boeken voor een rondvaart door de Biesbosch. Bekijk alle mogelijkheden.

Download hier onze brochure

Download hieronder onze gratis brochure met meer info over de Z-Eventships.

Brochure download

Inspiratie en beleving op een unieke plek

Inspiratie en beleving delen op een van de eventschepen van De Zilvermeeuw: daarmee bezorg je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Of het nu om een congres, brand event, beurs, symposium, seminar, (bedrijfs)presentatie of road show gaat.

Super belevenis op het water

Inspiratie en beleving delen op een van de eventschepen van De Zilvermeeuw: daarmee bezorg je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Of het nu om een congres, brand event, beurs, symposium, seminar, (bedrijfs)presentatie of road show gaat. Beide schepen zijn voorzien…

Beleef de mooiste momenten

Inspiratie en beleving delen op een van de eventschepen van De Zilvermeeuw: daarmee bezorg je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Of het nu om een congres, brand event, beurs, symposium, seminar, (bedrijfs)presentatie of road show gaat. Beide schepen zijn voorzien…

Culinaire hoogstandjes

Inspiratie en beleving delen op een van de eventschepen van De Zilvermeeuw: daarmee bezorg je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Of het nu om een congres, brand event, beurs, symposium, seminar, (bedrijfs)presentatie of road show gaat. Beide schepen zijn voorzien…

Meer informatie over onze eventschepen?

Download onze brochure of we geven je vrijblijvend een rondleiding op een van onze eventschepen.

This site is registered on wpml.org as a development site.