Spring naar content

Elektrische boot huren bij Z-Eventships

Duurzame boot

Welkom aan boord van onze duurzame boot, waar duurzaamheid en luxe samenkomen voor jouw unieke evenement. Wil je een elektrische boot huren voor een zakelijk evenement of een feestelijke gelegenheid? De Z8 en Z9 zijn hier uitermate geschikt voor.

Duurzaam varen met Z-Eventships

Onze elektrische boot, uniek in de wereld van duurzaam varen, biedt een 100% elektrische, schone en fluisterstille vaarervaring. Vergeet de zorgen over milieu-impact; onze boot vaart schoon en is in de winter verwarmd door restwarmte van de motor, terwijl in de zomer het buitenwater wordt gebruikt voor verkoeling.

Een duurzame boot met luxe en comfort

Deze duurzame boot is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uitgerust met alle luxe die je je kunt wensen. Geniet van het prachtige uitzicht door de grote raampartijen, ontspan op het luxe binnendek met panoramaglas, of ervaar de vrijheid op het zonnedek en panoramadek.

Of je nu een zakelijke bijeenkomst organiseert of een feestelijke dag plant, onze elektrische boot is van alle gemakken voorzien:

  • Garderobe: Ruimte voor jassen en persoonlijke spullen.
  • Airconditioning: Comfortabele temperaturen, ongeacht het seizoen.
  • Buffetlift: Stijlvol en efficiënt serveren van eten en drinken.
  • Zonnedek: Ideaal voor ontspanning en sociale interactie.
  • Muziekinstallatie: Creëer de perfecte sfeer met muziek.
  • Uitgebreide keuken: Voor heerlijke culinaire ervaringen.
  • Wi-Fi (op aanvraag): Blijf verbonden, ook op het water.
  • Lift voor mindervaliden: Toegankelijkheid voor iedereen.

 

Elektrische boot huren voor zakelijke en feestelijke evenementen

Wil je een inspirerende zakelijke bijeenkomst organiseren of een onvergetelijk feest vieren? Onze duurzame boten, de Z8 en Z9, bieden een unieke setting. De rustige en comfortabele omgeving is perfect voor netwerken, presentaties, workshops of gewoon om te genieten van een dag of avond op het water. Ontdek onze vloot!

Kies voor een elektrische boot en draag bij aan een groenere toekomst. Ervaar de luxe van varen zonder de ecologische voetafdruk. Onze duurzame boot is het perfecte voorbeeld van hoe elegantie en milieubewustzijn hand in hand kunnen gaan.

 

Vraag naar de vele mogelijkheden

Ben je klaar om de wateren te verkennen op een manier die zowel luxueus als milieuvriendelijk is? Neem contact met ons op om jouw elektrische boot te huren en ervaar duurzaam varen op zijn best. Jouw perfecte evenement wacht op je!

Download hier onze brochure

Download hieronder onze gratis brochure met meer info over de Z-Eventships.

Brochure download

Meer informatie over onze eventschepen?

Download onze brochure of we geven je vrijblijvend een rondleiding op een van onze eventschepen.

This site is registered on wpml.org as a development site.