Spring naar content

Presenteren op een unieke locatie

INSPIRATIE EN BELEVING OP EEN UNIEKE PLEK

Inspiratie en beleving delen op een van de eventschepen van De Zilvermeeuw: daarmee bezorg je jouw gasten een onvergetelijke ervaring. Of het nu om een congres, brand event, beurs, symposium, seminar, (bedrijfs)presentatie of road show gaat. Beide schepen zijn voorzien van de faciliteiten en apparatuur om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

CONGRES BIJ Z-EVENTSHIPS: COMBINEER ZAKELIJK MET PLEZIER

Z-Eventships is niet alleen een unieke vergaderlocatie, maar ook de perfecte plek voor congressen en andere zakelijke evenementen. De dynamische sfeer van een varend congres, gecombineerd met de privacy die Z-Eventships biedt, zorgt voor een optimale setting voor jouw evenement. Bovendien is Z-Eventships uitgerust met alle moderne faciliteiten die je nodig hebt, zoals een beamer, flipover en geluidsinstallatie.

DUURZAAMHEID OP DE VOORGROND

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, onderscheidt Z-Eventships zich als een 100% elektrische boot. Dit betekent niet alleen een schone en milieuvriendelijke keuze, maar ook een stille vaart, waardoor jouw gasten in alle rust kunnen vergaderen en netwerken.

FLEXIBILITEIT EN MAATWERK

Of je nu een vergadering, congres of ander zakelijk evenement wilt organiseren, Z-Eventships biedt flexibiliteit om aan al jouw wensen te voldoen. Wil je vergaderen met uitzicht op de skyline van Rotterdam of kies je voor de rustgevende omgeving van de Biesbosch? Z-Eventships maakt het mogelijk.

Z-Eventships is de ideale locatie voor al jouw zakelijke evenementen. Met zijn unieke setting, moderne faciliteiten, uitgebreide cateringopties en focus op duurzaamheid biedt het alles wat je nodig hebt voor een succesvol en onvergetelijk evenement. Stap aan boord en laat jezelf en jouw gasten verrassen door deze bijzondere ervaring op het water!

Download hier onze brochure

Download hieronder onze gratis brochure met meer info over de Z-Eventships.

Brochure download

Meer informatie over onze eventschepen?

Download onze brochure of we geven je vrijblijvend een rondleiding op een van onze eventschepen.

This site is registered on wpml.org as a development site.