Spring naar content

GENIET VAN DE SKYLINE VAN ROTTERDAM

BEWONDER DE EUROMAST, KOP VAN ZUID EN ERASMUSBRUG VAN DICHTBIJ

Met De Zilvermeeuw organiseer je de leukste evenementen in Rotterdam. Onze eventschepen varen verschillende routes waarbij je alles in de omgeving van Rotterdam te zien krijgt. Bekijk de Kop van Zuid, Erasmusbrug, Maasvlaktes, de Euromast en de grootste (!) haven van Europa van dichtbij.

Bovendien is Rotterdam by night een plaatje om te zien. Je kijkt je ogen uit!

RONDVAART DOOR ROTTERDAM, STAD VOL ICONEN

Rotterdam, met zijn moderne skyline en historische charme, is een stad die nooit ophoudt te verbazen. Wanneer je kiest voor een vaartocht met Z-Eventships, krijg je de kans om deze dynamische stad vanuit een geheel nieuw perspectief te ervaren. Terwijl het schip zachtjes over de Maas glijdt, wordt je getrakteerd op panoramische uitzichten op enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Rotterdam. De Erasmusbrug, met zijn sierlijke vorm en indrukwekkende constructie, strekt zich uit als een poort naar het hart van de stad. De Euromast, die trots boven de skyline uittorent, biedt vanaf zijn hoogte een vogelvlucht over de stad, maar is vanaf het water een majestueus baken van Rotterdamse trots.

ONTDEK ROTTERDAM VANAF DE BOOT

Tijdens een vaartocht met Z-Eventships onthult Rotterdam zijn veelzijdige charme. De Kop van Zuid, een voormalig havengebied, toont nu een samensmelting van historische pakhuizen en moderne architectuur, symbool voor een stad die zijn maritieme verleden koestert en tegelijkertijd naar de toekomst kijkt. De imposante haven, de grootste van Europa, getuigt van Rotterdam’s prominente rol in de wereldhandel. Je kan de Z8 ook als partyboot huren in Rotterdam

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en werken samen naar een fossielvrije toekomst. Daarom zijn onze schepen 100% elektrisch. Beter voor het milieu en voor jouw ervaring. Geniet namelijk in stilte van de prachtige uitzichten. 

Download hier onze brochure

Download hieronder onze gratis brochure met meer info over de Z-Eventships.

Brochure download

Meer informatie over onze eventschepen?

Download onze brochure of we geven je vrijblijvend een rondleiding op een van onze eventschepen.

This site is registered on wpml.org as a development site.