Skip to content

ONTDEK SCHELDESTAD ANTWERPEN

BELGISCH TROTS: DE ANTWERPSE HAVEN

Met de Z8 of Z9 van Zilvermeeuw gaan we het water op van De Schelde, de 350 kilometer lange rivier die door Antwerpen stroomt. De imposante haven is een bezienswaardigheid op zich, maar dat is lang niet alles wat het traditionele Antwerpen te bieden heeft.

Al varend heb je vanaf het panoramadek van onze eventschepen zicht op de skyline en de Scheldekaaien van Antwerpen. Kom aan boord en vaar mee naar deze prachtige stad.

VAREN MET Z-EVENTSHIPS: ANTWERPEN ALS NOOIT TEVOREN

Antwerpen, vaak de Scheldestad genoemd, heeft zijn rijke geschiedenis en welvaart te danken aan de Schelde. Deze indrukwekkende rivier, die zich over 350 kilometer uitstrekt, heeft de stad altijd verbonden met de rest van de wereld. Met Z-Eventships krijg je de kans om de magie van deze rivier zelf te ervaren. Terwijl je over het water glijdt, wordt het snel duidelijk waarom de Schelde zo essentieel is voor de identiteit en het erfgoed van Antwerpen.

Wist je dat je met Z-Eventships ook een beetje bijdraagt aan een duurzame wereld? Onze schepen zijn namelijk 100% elektrisch. Samen werken we naar een fossielvrije toekomst. Doe je mee?

EEN WERELD VAN BEDRIJVIGHEID

Een van de hoogtepunten van elke tocht met Z-Eventships is ongetwijfeld de Antwerpse haven. Als een van de grootste en meest actieve havens van Europa, is het een bruisend centrum van handel, industrie en innovatie. De haven is niet alleen een essentieel onderdeel van de Belgische economie, maar ook een levendige herinnering aan het maritieme erfgoed van Antwerpen. Van de enorme containerschepen tot de historische dokken, de haven biedt een fascinerend inzicht in de wereld van de moderne scheepvaart.

 

EEN STAD VOL VERHALEN

Antwerpen is niet alleen een stad van handel en industrie, maar ook van cultuur, kunst en traditie. Tijdens jouw tocht met Z-Eventships krijg je de kans om enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad te zien, van de majestueuze Onze-Lieve-Vrouwekathedraal tot het historische Steen. Elke hoek van de stad vertelt een verhaal, of het nu gaat om de rijke geschiedenis, de bruisende hedendaagse cultuur of de veelbelovende toekomst.

 

ANTWERPEN VANAF HET WATER

Een tocht met Z-Eventships is meer dan alleen een vaartocht; het is een reis door het hart van Antwerpen. Of je nu een local bent, een toerist of een bedrijf dat op zoek is naar een unieke evenementenlocatie, varen met Z-Eventships biedt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Stap aan boord en laat je meevoeren door de verhalen, de geschiedenis en de schoonheid van deze prachtige Belgische stad.

Brochure download

This site is registered on wpml.org as a development site.