Skip to content

AMSTERDAM VANAF HET WATER MET Z-EVENTSHIPS

AANSCHOUW DE PRACHT VAN AMSTERDAM

Ontdek Amsterdam vanaf het water. Met onze eventschepen varen we over het water van onze hoofdstad. Het IJ, door de Sluizen van IJmuiden en langs het Westelijk Havengebied.

Op naar Amsterdam, onze ó zo mooie hoofdstad: tevens een Europees metropool. Dat mag je niet missen.

DE MAGIE VAN DE GRACHTEN

Amsterdam, de bruisende hoofdstad van Nederland, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, unieke architectuur en natuurlijk de iconische grachten. Een tocht met Z-Eventships biedt de unieke kans om deze wereldberoemde stad van dichtbij te ervaren. Terwijl het schip zachtjes over het water glijdt, met uitzicht op de stad, historische bruggen en het levendige stadsleven dat zich langs de oevers afspeelt. En wat nog mooier is? De schepen zijn volledig elektrisch. Beter voor het milieu en jouw ervaring. Geen afleiding van een ronkende motor, maar alleen de geluiden uit deze bruisende stad. 

HET IJ EN DE SLUIZEN VAN IJMUIDEN

Het IJ, ooit het kloppende hart van de Amsterdamse scheepvaart, is nu een dynamische waterweg waar moderne architectuur en historische schepen naast elkaar bestaan. Een tocht over het IJ met Z-Eventships biedt een prachtig uitzicht op het EYE Filmmuseum, het Centraal Station en de A’DAM Toren. Verderop, bij de sluizen van IJmuiden, kun je de indrukwekkende techniek van dit sluizencomplex bewonderen en de overgang van zoet naar zout water ervaren. Boek de Z8 ook als partyboot in Amsterdam.

 

AMSTERDAM: EEN EUROPEES METROPOOL

Amsterdam mag dan wel bekendstaan om zijn historische charme, het is ook onmiskenbaar een moderne Europese metropool. De stad is een smeltkroes van culturen, talen en tradities. Tijdens jouw vaartocht met Z-Eventships krijg je de kans om deze diversiteit van dichtbij te ervaren. Van de levendige markten en straatartiesten tot de wereldberoemde musea en theaters, Amsterdam biedt voor elk wat wils.

 

EEN ONVERGETELIJKE ERVARING OP HET WATER

Of je nu een local bent, een toerist of een bedrijf dat op zoek is naar een unieke evenementenlocatie, een tocht met Z-Eventships door Amsterdam is een ervaring die je niet snel zult vergeten. De combinatie van het comfort en de luxe van het schip, gecombineerd met de ongeëvenaarde schoonheid en diversiteit van Amsterdam, maakt elke reis uniek. Stap aan boord en laat je meevoeren door de verhalen, de geschiedenis en de magie van onze prachtige hoofdstad.

Brochure download

This site is registered on wpml.org as a development site.