Skip to content

Culinaire mogelijkheden

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN GESLAAGD EVENT

Samen lekker lunchen of dineren op het dek, terwijl je uitkijkt op Nationaal Park de Biesbosch of de skyline van Rotterdam. Uitpakken met een walking dinner? Een sterrenchef het lekkerste van het lekkerste eten laten bereiden? Shared dining? Flamberen, paupiettes of gepocheerd eten? À la carte, à la minute of een grosse pièce? Het kan álle kanten op, precies zoals jij het voor ogen hebt. Kortom: gastronomie ten top!

DINEREN OP EEN BOOT: EEN CULINAIRE BELEVENIS OP HET WATER

Stel je eens voor: dineren op het water, omringd door de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch of de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Dat is precies wat Z-Eventships je biedt. 

De schepen van Z-Eventships zijn niet zomaar boten, het zijn varende eventlocaties.. Met zijn stijlvolle inrichting, grote raampartijen, panoramadek en diverse terrassen, biedt het schip een spectaculair uitzicht. Of je nu kiest voor het serene landschap van de Biesbosch of de bruisende skyline van Rotterdam, Z-Eventships zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring. Wat de ervaring nog mooier maakt? De schepen zijn 100% elektrisch waardoor je in stilte en op een duurzame manier kunt genieten van het uitzicht.

SPECIALE DIEETWENSEN?

Wij begrijpen dat gasten soms speciale dieetwensen hebben. Of het nu gaat om een vegetarisch dieet, lactose-intolerantie of glutenallergie, de koks van Z-Eventships kunnen in de meeste gevallen aan deze wensen voldoen. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk diner op het water.

 

EEN EVENT OP MAAT

Of je nu een intiem diner voor een klein gezelschap wilt organiseren of een groot feest voor 250 gasten, wij bieden voor elk evenement een passende oplossing. Met een lengte van 38 meter en een oppervlakte van 200 m2 is er altijd een geschikte opstelling te maken. Bovendien zijn onze schepen niet alleen geschikt voor diners, maar ook voor familiefeesten, bruiloften, bedrijfsuitjes en andere evenementen.

 

WILT U MEER WETEN OVER DE CULINAIRE MOGELIJKHEDEN?

Z-Eventship biedt een unieke combinatie van een prachtige locatie en uitstekende culinaire mogelijkheden. Het is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere diner ervaring. Stap aan boord van ons schip en organiseer een diner waar jouw gasten nog lang over na zullen praten!

Brochure download

This site is registered on wpml.org as a development site.