Skip to content

Waar kunnen we je mee helpen

Heb je vragen over Z-eventships, neem gerust contact op of kijk bij onze meest gestelde vragen.

Z-Eventships
locaties

OPSTAPLOCATIES:
– Drimmelen
– Rotterdam
– Amsterdam
– Antwerpen

HOOFDLOCATIE:
Biesbosch 2
4924 BB, Drimmelen
0162 – 68 26 09
info@z-eventships.nl

Brochure download

Meest gestelde
vragen

Mogelijkheden tot catering?

Welkom aan boord bij Z-eventships, waar we niet alleen onvergetelijke evenementen creëren, maar ook culinaire ervaringen van topkwaliteit aanbieden. Onze schepen zijn uitgerust met een scala aan cateringopties, variërend van heerlijke lunches tot smaakvolle walking dinners.

Of u nu een informele bijeenkomst, een bruiloft of een zakelijk evenement organiseert, ons getalenteerde cateringteam staat klaar om uw smaakpapillen te verwennen. Ontdek de verrukkelijke wereld van onze catering aan boord en maak van uw evenement een ware culinaire reis. Bon voyage!

Hoe gaan jullie om met dieetwensen?

Bij Z-Eventships begrijpen we hoe belangrijk het is om aan de diverse behoeften van onze gasten tegemoet te komen, inclusief dieetwensen. We zijn er trots op dat we flexibel en zorgzaam omgaan met de dieetwensen van onze gasten, omdat we geloven dat iedereen het recht heeft om van een heerlijke maaltijd te genieten, ongeacht hun dieetrestricties.

Mogelijkheden tot eigen catering?

Bij Z-Eventships streven we ernaar om onze gasten de best mogelijke culinaire ervaring aan boord te bieden. Om deze reden hebben we zorgvuldig samengestelde menu’s en ervaren chef-koks die zijn toegewijd aan het creëren van smaakvolle en diverse gerechten voor elk evenement aan boord van onze schepen.

Om de integriteit van onze diensten en de kwaliteit van het voedsel te waarborgen, is het in principe niet mogelijk om eigen catering mee te nemen aan boord van onze schepen. Onze professionele keukenbrigade is goed uitgerust om aan diverse dieetwensen en smaakvoorkeuren te voldoen. Door onze eigen cateringdiensten te gebruiken, kunnen we ervoor zorgen dat elk gerecht met de grootste zorg wordt bereid en gepresenteerd, zodat uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring beleven.

This site is registered on wpml.org as a development site.