Spring naar content

RONDVAART ANTWERPEN

Rondvaart Antwerpen met de Z8

Nieuwe tocht een rondvaart door Antwerpen! Vaar samen met ons nieuwste rondvaartboot door de havens van Antwerpen. We varen met ons nieuwste schip, de Z8 enZ9, die van alle gemakken is voorzien. Ontdek Antwerpen vanaf het water per boot.

Geniet van een dagje Antwerpen

Heb je altijd al eens Antwerpen vanaf het water willen bezoeken? Wat dacht je van een dagje Antwerpen met een rondvaart. Vanaf onze ligplaats in Lage Zwaluwe nemen we je mee over het water naar deze gezellige stad in België. Antwerpen is ideaal voor een dagje winkelen, heerlijk eten en cultuur snuiven. Hoe leuk is het wanneer je Antwerpen per boot kunt ervaren? De Z8 en Z9 zijn een elektrisch gedreven boot, waardoor je in alle rust kunt genieten van het uitzicht en het havengebied van Antwerpen.

 

Ontdek Antwerpen per boot

Om 08.45 uur word je in Lage Zwaluwe hartelijk ontvangen met koffie en appelgebak, waarna wij om 09.00 uur de rondvaart naar de havens van Antwerpen beginnen met het mooiste schip van Nederland, de “Z8”. We varen onder de Moerdijkbruggen door en nadat we langs Willemstad zijn gevaren, schutten we via de Volkeraksluizen het Volkerak op. Via het Schelde-Rijnkanaal varen we langs Tholen, België binnen. De haven van Antwerpen is de grootste haven van België en de tweede grootste haven van Europa.

Rond de klok van 16.30 uur. meren we weer aan nadat je Antwerpen per boot heeft ontdekt. Daar staat een luxe touringcar op jou te wachten en brengt je terug naar Lage Zwaluwe. De tocht met de touringcar zit inbegrepen bij de prijs.

Catering bij Rondvaart Antwerpen

Wanneer je een rondvaart door Antwerpen met Z-Eventships boekt wordt je ontvangen met koffie en appelgebak. Halverwege de tocht verzorgen onze koks een overheerlijke scheepslunch. Een warm hapje mag in de middag natuurlijk niet ontbreken. Ook is de bar geopend voor een drankje naar keuze voor een heerlijke borrel (drankje niet inbegrepen).

Samenstelling Lunch

De rondvaart door Antwerpen is van alle gemakken voorzien, zo is er ook catering bij inbegrepen. Tijdens de rondvaart staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor je klaar. Zo kan je genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip/kerriesalade en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk. De lunch wordt via onze spectaculaire buffetlift gepresenteerd!

Download hier onze brochure

Download hieronder onze gratis brochure met meer info over de Z-Eventships.

Brochure download

Meer informatie over onze eventschepen?

Download onze brochure of we geven je vrijblijvend een rondleiding op een van onze eventschepen.

This site is registered on wpml.org as a development site.