Spring naar content

Partyboot Drimmelen

Partyboot huren Drimmelen

Wil je samen met jouw vrienden, collega’s of familie genieten van een boottocht waarbij sfeer, gezelligheid en natuur centraal staan? Dat kan! Sinds juni 2016 is Drimmelen een partyboot rijker. De Z8 is Nederlands nieuwste en meest duurzame partyschip. De boot vaart elektrisch en is hierdoor zeer milieuvriendelijk en stil. En terwijl jij en je gasten genieten van het kabbelende water krijg je steeds een ander decor gepresenteerd. Zo hoef je jezelf geen moment te vervelen.

Een unieke beleving op het water

De Z8 is niet zomaar een partyboot. We kunnen wel stellen dat het schip uniek te noemen is. Er is bijzonder veel aandacht besteed aan het interieur en het exterieur. De luxueuze uitstraling, sfeervolle ruimtes en bijzondere details zorgen ervoor dat jij je er meteen thuis zult voelen. Ook is de boot van alle gemakken voorzien. Hierdoor is het geschikt voor uiteenlopende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsuitjes, jubilea, familiebijeenkomsten en vrijgezellenfeestjes.

Partyboot Drimmelen - gegarandeerd een leuke dag

Wat de aanleiding van jouw bijeenkomst ook is, een varend event is altijd bijzonder. Zeker wanneer je het genoegen heeft om een tochtje te maken met de Z8. En omdat wij de kunst van gastvrijheid als geen ander verstaan, zal je het gehele uitje op jouw wenken worden bediend. Heb je speciale wensen? Leg ze ons gerust voor. In overleg is vrijwel alles mogelijk.

Talloze opties

De standplaats van de partyboot is Drimmelen, maar het is ook mogelijk om op een andere locatie in de Biesbosch op te stappen. Maar waar je ook bent in dit natuurgebied, water, rijk begroeide oevers en smalle kreekjes vormen een groot deel van dit bijzondere landschap. Indien gewenst kan de tocht onderbroken worden voor een wandeling. Daarnaast is het mogelijk om te varen richting Dordrecht of om de Rotterdamse havens aan te doen. Wil je liever de rust van de Biesbosch combineren met het imposante Rotterdamse havengebied? Ook dat kan! De Z8 Partyboot ook erg geschikt als trouwlocatie voor een unieke bruiloft op het water. Bekijk alle mogelijkheden.

Wil je graag de Z8 Partyboot huren?

We maken graag een afspraak met jou om alle details door te nemen. Wil je liever ergens anders opstappen? Ook dat is mogelijk! Bekijk de mogelijkheden van de partyboot in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen. Want ieder evenement is maatwerk. Zo zijn indeling, eventuele aankleding, catering, entertainment en opstapplaatsen naar wens in te vullen. Wil je meer weten?

 

Download hier onze brochure

Download hieronder onze gratis brochure met meer info over de Z-Eventships.

Brochure download

Meer informatie over onze eventschepen?

Download onze brochure of we geven je vrijblijvend een rondleiding op een van onze eventschepen.

This site is registered on wpml.org as a development site.